Svet-Stranek.cz
DOROST
Fotbal Jilemnice

Hodnocení:DOROST

Hodnocení

17 kolo



SO 27.4.2024 SK Jilemnice - MFK Podještědí/Velké Hamry 7:0 (2:0), branky 2 x Mečíř, Trejbal, Mejsnar, Kraus, Kunc, Pěnička Š.

Sestava

Marek Holec (6), Matěj Kraus (6), Michal Nechanický (5), David Horáček (6), Jiří Kunc (6), Matyáš Křížek (6), Samuel Mečíř (7), Lukáš Kodejška (5), Jan Vébr (5), Ondřej Pitrmuc (5), Štěpán Pěnička (6), David Spamilý (6), Vojtěch Trejbal (7), Šimon Mejsnar (6)


Stupnice hodnocení hráčů: 1 - katastrofální, 2 - mizerný, 3 - slabý, 4- podprůměrný, 5 - průměrný, 6 - dobrý, 7 - velmi dobrý, 8 - výborný, 9 - excelentní, 10 - mimořádně vynikající.

V zápase s posledním týmem tabulky se naše mužstvo v prvním poločase dobrou půl hodiny velice trápilo. I když jsme hostující hráče přehrávali a vypracovali si spoustu šancí, tak jejich proměňovaní bylo tragické. Až v 38 minutě jsme se konečně ujali vedení, kdy Mejsnar na vápně uvolnil Trejbala, který prostřelil hostujícího brankáře mezi nohami.
V 40 minutě to bylo již o dvě branky, kdy Mejsnar využil špatného rozehrání hostujícího brankáře, jehož přihrávku zachytil a míč následně usměrnil přesně do branky a uzavřel tak skóre prvního poločasu.
Druhý poločas byl z naší strany lepší i když do ideálu ještě hodně chybělo. V 59 minutě se měnilo skóre potřetí, kdy si přebral míč Kunc , který následně krásně vysunul Mečíře a ten střelou k tyči zvýšil na 3:0.
O minutu později to bylo již 4:0, kdy Mejsnar narazil Krausovi, který se protáhl mezi obránci a nadvakrát dotlačil míč do sítě.
V 69 minutě Mejsnar nahrál rozběhnutému Pěničkovi, který si pohrál s obranou a střelou pod břevno zvýšil na 5:0.
V 83 minutě Kodejška vysunul Kunce, který využil zaváhání obránce s střelou k tyči nedal brankáři šanci a zvýšil tak na 6:0.
V 88 minutě unikl Kodejška po lajně, přihrál před branku Pěničkovi, který trefil pouze tyč ( v zápase druhou) a k odraženému balonu se dostal Mečíř, který uklidil míč do branky a stanovil tak konečné skóre 7:0.
Mužstvo chválíme za výsledek a některé pěkné akce. V teplém počasí však bylo na hráčích vidět, že jim pohyb dělal problém a ani bojovností naše mužstvo neoplývalo. Byla to však dobrá generálka na zápasy, které nás čekají z mužstvy z horního patra tabulky. K nedělnímu zápasu jedeme k lídrovi v tabulce do Ruprechtic, který dosud neokusil hořkost porážky. Naši kluci však určitě udělají vše proto, aby se tato statistika změnila. Nejlepším hráčem do kombinace v tomto zápase byl vybrán Vojtěch Trejbal.
návštěvníků stránky
celkem60 297
tento týden80
dnes19